Πρόσφατα μάθαμε πως η σειρά iPhone 15 θα πάρει μια γεύση από περισκοπική κάμερα για τα μεγάλα μοντέλα της, κάτι που μας είχε ενθουσιάσει. Σήμερα όμως έρχεται ο διάσημος tipseter ICE Universe, για να μας το χαλάσει, αφού δημοσίευσε πως το iPhone 15 Pro δε θα είναι στις συσκευές που θα δουν αυτή την αναβάθμιση.

Η ανάρτηση έγινε στο Twitter ως συνήθως, στην οποία προσέθεσε πως η νησίδα της κάμερας του iPhone 15 Pro θα είναι πιο παχιά σε σχέση με πέρσι. Αν νομίζετε όμως πως η Apple δεν θα προσφέρει σε καμία συσκευή περισκοπική κάμερα, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως το iPhone 15 Pro Max θα την ενσωματώνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, μαθαίνουμε πως το iPhone 15 Pro Max θα πάρει και αναβάθμιση στον αισθητήρα της βασικής κάμερας, μια πληροφορία που δεν ανέφερε καθόλου το iPhone 15 Pro, που ίσως μείνει με την ίδια κάμερα που έχουν τα iPhone 14 Pro και Pro Max.

Ενδεχομένως είναι πάρα πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί κάποια από τις πληροφορίες, αφού μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε αρκετούς μήνες και πολλά μπορούν να αλλάξουν, όμως σίγουρα έχουμε μπει στην περίοδο διαρροών για τα επερχόμενα iPhones και σιγά σιγά θα σχηματίζεται η εικόνα του, με ότι νέο θα φέρουν.

Στην παρούσα φάση, έχουμε μάθει πως το iPhone 15 Pro Max θα έρθει με καλύτερο αισθητήρα 1.1 ίντσας για την βασική κάμερα και πως θα έχει περισκοπική κάμερα 5-6x. Το iPhone 15 Pro θα μείνει με την ίδια 3x κάμερα του iPhone 14 Pro.

Η Apple με αυτό τον τρόπο ίσως σπρώχνει τον κόσμο προς την επιλογή του iPhone 15 Pro Max, αντί του απλού Pro και μένει να δούμε αν θα της βγει. Διατηρούμε μια επιφύλαξη για την μεγάλη διαφορά στο μέγεθος των δύο συσκευών, που για αρκετούς είναι καθοριστικός παράγοντας. Εκτός αν δούμε την Apple να μετονομάζει το iPhone 15 Pro Max, σε iPhone 15 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Η Apple με αυτό τον τρόπο ίσως σπρώχνει τον κόσμο προς την επιλογή του iPhone 15 Pro Max, αντί του απλού Pro…”
    Έτσι όπως το βλέπω με την δική μου λογική, η Apple δεν σπρώχνει προς την επιλογή του “Max” αλλά σπρώχνει σε άλλες εταιρείες που φτιάχνουν ποιοτικά & φτηνότερα Android κινητά. Μένει φυσικά να δούμε τι θα γίνει, ο κόσμος στην τελική έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.