Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το phonearena.com, χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια προκειμένου η Apple να αυξήσει τον αριθμό των MP στο iPhone, επομένως τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον δεν θα δούμε κάποια αλλαγή. Η Apple όμως θα φέρει άλλες αλλαγές που θα καταστήσουν το iPhone 15 Ultra ως ένα από τα καλύτερα ως προς τη φωτογραφία smartphones της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπιστος Ice Universe επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max, που πολλές φήμες το θέλουν και ως iPhone 15 Ultra, θα χρησιμοποιεί έναν νέο αισθητήρα για την κύρια κάμερα, της Sony. Το iPhone 14 Pro Max εξοπλίζεται με έναν Sony IMX803 των 48MP, ενώ το iPhone 15 Ultra θα έχει έναν IMX903.

Η βασική διαφορά μεταξύ των δυο αισθητήρων είναι ότι η κάμερα του iPhone 14 Pro Max είναι στις 1/1.28 ίντσες ενώ ο IMX903 στις 1/1.14 inches. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μεγαλύτεροι αισθητήρες μπορούν να λάβουν περισσότερο φως και λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.