Με το iPad 5 και το iPad Mini 2 να πλησιάζουν, είναι φυσικό επόμενο να έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές σχετικά με τις συσκευές, καθώς από ότι φαίνεται η Apple έχει ενστερνιστεί αυτό το μοντέλο marketing.

ipad mini 2

Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφίες του iPad Mini 2 σε χρυσό (σαμπανιζέ) χρώμα, σαν αυτό του iPhone 5S. Οι φωτογραφίες έρχονται από το Zol.com.cn, ένα κινέζικο site, και παρουσιάζουν το μεταλλικό πίσω μέρος της συσκευής, καθώς και το μπροστνό μέρος που περιλαμβάνει το home button, που από ότι φαίνεται θα έχει Touch ID για να διαβάζει τα δακτυλικά μας αποτυπώματα.

gold_ipad_mini_2_rear

Η φημολογία μαζί με τις φωτογραφίες, αναφέρει χρήση Retina οθόνης (δηλαδή οθόνη με πυκνότητα pixels πάνω από 300ppi). Όλα αυτά όμως θα τα δούμε μέσα στον Οκτώβρη που αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση των νέων iPad, με πιθανή ημερομηνία την 15η Οκτωβρίου. Ενώ στα τέλη Οκτωβρίου θα ακολουθήσει η κυκλοφορία, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας την 25η Οκτωβρίου, όπως σας έχουμε μεταφέρει με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες από τον Αύγουστο. Η ημερομηνια κυκλοφορίας του iPhone 5S και του iPhone 5C επιβεβαιώθηκε και πάμε τώρα για επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας των iPad.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.