Σύμφωνα με το γαλλικό MacGeneration, που έχει επαληθευτεί ορισμένες φορές στο παρελθόν, η επόμενη εκδήλωση της Apple θα διοργανωθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση αναμένεται να ανακοινωθούν τα iPad 5 και iPad Mini 2, διάφορα Macs και ίσως μια αναβάθμιση στο hardware της Apple TV. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του techmaniacs.gr πιθανότατα θα δούμε και ένα Macbook Air.

iPad 5 & iPad Mini 2
iPad 5 & iPad Mini 2

Σημερινή έκθεση, ισχυρίζεται πως τα αποθέματα σε iMac είναι περιορισμένα, κάτι που υπόθηκε και νωρίτερα μέσα στο μήνα. Μια εκδήλωση μέσα στον Οκτώβρη μετά από αυτή του iPhone 5S τον Σεπτέμβρη είναι κάτι που είδαμε και πέρσι.  Τότε στα τέλη Οκτώβρη είδαμε τα νέα iPad 4 και iPad Mini.

Η είδηση αυτή, για την ανακοίνωση των iPad στις 15 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνει και την δική μας παγκόσμια αποκλειστικότητα για κυκλοφορία των iPad 5 και iPad Mini 2 στις 25 Οκτωβρίου, καθώς η Apple ακολουθεί αυτό το πρότυπο στην κυκλοφορία των προϊόντων της.

Οι δικές μας πηγές έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους, και τώρα συμπίπτουν με της ημερομηνίες που δηλώνει το γαλλικό site. Για να δούμε; Πάμε για δεύτερη μεγάλη επαλήθευση;

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.