Χθες η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 5S και iPhone 5C, ταυτόχρονα επιβεβαίωσε και τις αποκλειστικές πληροφορίες μας για κυκλοφορία της συσκευής στις 20 Σεπτεμβρίου (όχι για την ελληνική αγορά όπως κάποιοι λανθασμένα μετέφεραν). Να υπενθυμίσουμε πως αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

techmaniacs thanks

Το Techmaniacs αναμεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και ειδησεογραφικά sites παγκοσμίως και ταυτόχρονα έγινε η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα τεχνολογίας με πληροφορίες αυτού του μεγέθους.

Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις σελίδες που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και αναμετέδωσαν την είδησή μας. Πάνω από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους αναγνώστες μας, που μας στηρίζετε όλο αυτόν τον καιρό και που πιστεύετε σε εμάς!

Από μέρους μας, σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθούμε όλο και περισσότερο να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, περισσότερα αποκλειστικά νέα (ένα έρχεται πολύ σύντομα), περισσότερα και καλύτερα reviews και φυσικά περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας.

Σας ευχαριστούμε όλους

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.