Μέχρι και σήμερα, η Samsung αντιστεκόταν σθεναρά στην υιοθέτηση της εγκοπής, όντας μια από τις λίγες εταιρείες αυτού του είδους. Δυστυχώς, σήμερα, αποκάλυψε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι θα ξεκινήσει σύντομα την υιοθέτηση notched panels.

Ο λόγος για τις Infinity-V και Infinity-U. Και οι δυο οθόνες θα είναι παρόμοιες, χάρη στις μικρές εγκοπές σε μέγεθος σταγόνας που θα ενσωματώνουν. Ωστόσο, εκείνο που θα τις διαφοροποιήσει  είναι το σχήμα της εγκοπής. Όπως δηλώνουν και οι ονομασίες των οθονών, η Infinity-U  υιοθετεί εγκοπή σε σχήμα U, ενώ η Infinity-V σε σχήμα V.

Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει πότε ακριβώς αυτές οι οθόνες θα καταφθάσουν στην αγορά, ανακοίνωσε όμως ότι θα συνοδευτούν από δυο ακόμη panels. Το πρώτο, το οποίο μάλλον θα τοποθετηθεί και στο Galaxy S10, θα αποκαλείται  Infinity-O. Αντί της εγκοπής, η οθόνη θα περιλαμβάνει μια μικρή τρύπα στη πάνω αριστερή γωνία που θα στεγάζει την μπροστινή κάμερα. Τέλος, ανακοινώθηκε και η Infinity Flex Display που θα τη δούμε στο επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone. Και είναι συμβατές και με το One UI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.