Η Samsung προέβαινε στη δημοσίευση συνεχώς, teasers για το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο κινητό της και σήμερα το αποκάλυψε για πρώτη φορά. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αποκαλεί την τεχνολογία οθόνης του αναδιπλούμενου smartphone της ως Infinity Flex Display, με το τηλέφωνο να έχει το μέγεθος ενός tablet όταν είναι ανοιχτό και μπορεί να αναδιπλωθεί για να χωρέσει μέσα στην τσέπη σας.

Τη συσκευή που έχουμε στην πρώτη εικόνα του άρθρου, παρουσιάστηκε στο developer conference σήμερα αν και ο φωτισμός ήταν ιδιαίτερα χαμηλός για να προστατευθούν στοιχεία του design. Δυστυχώς, ελάχιστα είναι γνωστά για τη συγκεκριμένη συσκευή, με την Samsung να μην αποκαλύπτει πολλά κατά τη διάρκεια του event. Αντίθετα, επικεντρώθηκε περισσότερο στη τεχνολογία της οθόνης του.

Το smartphone περιλαμβάνει μια cover display που λειτουργεί σαν τηλέφωνο και μια κύρια οθόνη των 7.3 ιντσών. Ως και τρία apps θα μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα μέσω της χρήσης της λειτουργίας που η Samsung αποκαλεί multi active window. Η εταιρεία θα είναι σε θέση να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή της Infinity Flex Display σε λίγους μήνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.