Με τη διάθεση του Android P, η Xiaomi έκανε διαθέσιμη μια σχεδόν stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος για το Mi Mix 2S. Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μελλοντικές αλλαγές θα φέρει το MIUI 9, αποδεικνύεται ότι μια επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού της Xiaomi θα φέρει μια ριζικά ανανεωμένη lockscreen, ειδοποιήσεις,  recent apps, quick settings, volume panel και πολλά περισσότερα. Η 8.5.11 έκδοση του MIUI 9 διέρρευσε online για το Xiaomi Mi Mix 2 βασισμένη στο Android 8.0 Oreo.

Τα screenshots είναι από την MIUI 9 (build 8.5.11) στο Mi Mix 2. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει νέο design σε πολλά system UI. Τα Quick Settings έρχονται με κυκλικά toggles, όπως έχουμε δει και στην τελευταία και πιο πρόσφατη Android P Developer Preview. Οι αλλαγές στο Volume Panel είναι εμφανείς, καθώς φέρει κάθετο UI, στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Η λίστα των recent apps έχει αλλάξει από οριζόντια σε 2×2 card view.

Σχετικό θέμα στο techmaniacs.gr: Ένα σύντομο hands on με το Android P στο Xiaomi Mi Mix 2S

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε συντόμως τις αλλαγές. Μπορείτε να κατεβάσετε την MIUI 9 8.5.11 μέσα από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.