Η Samsung σκοπεύει να επεκτείνει το Galaxy AI και σε άλλες συσκευές. Σύμφωνα με την εταιρία, παραμετροποίηση την τεχνητή νοημοσύνη της για να έρθει σε περισσότερες συσκευές, όπως τα wearables. Η κορεάτικη εταιρία, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει έξυπνες εμπειρίες υγείας στα smartwatches της και σε άλλα wearables, δείχνοντας ίσως και το Galaxy Ring.

To Galaxy AI είναι μια σουίτα χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης, που παρουσίασε η Samsung με την σειρά Galaxy S24. Ένα μεγάλο μέρος της σουίτας, είναι σε συνεργασία με την Google και πιθανότατα θα δούμε πολλές από τις λειτουργίες αυτές και σε άλλες συσκευές, αργότερα μέσα στον χρόνο. Μάλιστα έχουμε δει ήδη το Circle to Search να ανακοινώνεται από την Google και να φτάνει στα πρώτα Pixel.

Όμως η Samsung λέει ότι μόλις ξεκίνησε. «Κατά την ανάπτυξη της σειράς Galaxy S24, είχαμε πολλές ιδέες και ιδέες που θέλαμε να ζωντανέψουμε. Οι χρήστες του Galaxy θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες λειτουργίες Galaxy AI που βασίζονται σε αυτές τις ιδέες και έννοιες με την πάροδο του χρόνου, καθώς η Samsung βελτιώνει και αναπτύσσει συνεχώς την εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης για κινητά», δήλωσε ο TM Roh, επικεφαλής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε πρόσφατο άρθρο στο Samsung Newsroom.

Ο Roh είπε: «Τα φορητά Galaxy Galaxy θα χρησιμοποιούν AI για να βελτιώσουν την ψηφιακή υγεία και να ξεκλειδώσουν μια εντελώς νέα εποχή διευρυμένων ευφυών εμπειριών υγείας». Αυτή η επέκταση του Galaxy AI σε wearables, θα ξεκινήσει σύντομα με επιλεγμένα μοντέλα να την παίρνουν πρώτα. Δεν έχει διευκρινίσει βέβαια αν θα το πάρουν τα υπάρχοντα ρολόγια ή αν θα ξεκινήσει με την σειρά Galaxy Watch 7, που ανακοινώνεται το καλοκαίρι.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Android: Δεν πουλάνε

Το Galaxy Ring θα είναι και το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung, που στοχεύει σε αυτούς που δεν νιώθουν άνετα όταν φοράνε ρολόι. Πρακτικά θα προσφέρει όλες τις λειτουργίας υγείας των ρολογιών, σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες το θέλουν να έχει χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης.

Samsung Galaxy Ring: Έρχεται το καλοκαίρι και αυτά είναι τα καλούδια που φέρνει

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.