Τον περασμένο μήνα, κατά την ανακοίνωση των Galaxy S24 series, η Samsung μας έδωσε ένα μικρό teaser του Galaxy Ring, που είναι μια εντελώς νέα συσκευή. Η συσκευή θα ανακοινωθεί μέσα στον χρόνο και πιθανότατα στο δεύτερο unpacked της εταιρίας, που παραδοσιακά βλέπουμε τα αναδιπλούμενα, αλλά και τα νέα wearables της. Οι νέες πληροφορίες δείχνουν ακριβώς αυτό.

Ο γνωστός και αξιόπιστος Revegnus, σε μια ανάρτηση στο X, στην οποία μας αποκάλυψε (μέσω του κορεάτικου ETNews) αρκετά για την συσκευή. Σύμφωνα με τον tipster, η Samsung τρέχει για να προλάβει την ανακοίνωση στα δεύτερα μισά του Ιουλίου του 2024. Η ανακοίνωση θα περιλαμβάνει τα Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 και τα νέα ρολόγια της εταιρίας. Επιπλέον, η πηγή μας αποκάλυψε και μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε στο Galaxy Ring.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung θα μετράει την ροή του αίματος και θα μπορεί να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα, αφού έχει ενσωματωμένο αισθητήρα ECG. Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους και του ύπνου τους. Επιπλέον, θα διαθέτει NFC, ώστε να επιτρέπει της ασύρματες πληρωμές, ενώ μέσω του ίδιου NFC chip, θα μπορεί να ελέγχει συσκευές, αν έχουμε το οικοσύστημα έξυπνων συσκευών της Samsung στο χώρο μας.

Η ύπαρξη του ECG θα είναι και αυτό που θα το διαφοροποιήσει σε σχέση με τα άλλα έξυπνα δαχτυλίδια της αγοράς, όπως το Amazfit Helio Ring και το Oura. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, τότε η Samsung θα έχει κάτι πραγματικά πρωτοποριακό, που θα θέσει τον πήχη πολύ ψηλά σε μια αγορά που τώρα ξεκινάει.

Galaxy Ring

Αυτή τη στιγμή, το Galaxy Ring είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, με τα πρώτα πρωτότυπα να δοκιμάζονται. Θα μπει σε μαζική παραγωγή στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, ώστε να είναι έτοιμα για την παρουσίαση και την κυκλοφορία τους. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη, ενώ θα έχει διαφορετικά φινιρίσματα, ώστε να διαλέξει ο χρήστης αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.

Μύθος: Όχι το ρύζι δε θα σώσει την βρεγμένη συσκευή σου. Τι να κάνεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα, καθώς όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.