Μια έρευνα η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό έρχεται από την Counterpoint Research η οποία αναφέρει ότι τα 7 κορυφαία σε πωλήσεις smartphones τον Δεκέμβριο του 2023 ήταν iPhones. Συγκεκριμένα επρόκειτο για μοντέλα της σειράς iPhone 14 series, iPhone 15 series όπως και της σειράς iPhone 13 series.

Συγκεκριμένα, το iPhone 14 ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2023 με μερίδιο 19% των συνολικών πωλήσεων iPhone. Οι πωλήσεις της Apple παρέμειναν σταθερές το 2023 την στιγμή που οι πωλήσεις του Android σημειώνουν πτώση.

Αν κοιτάξεις τη λίστα των Android smartphones θα βρεις μόνο οικονομικές συσκευές. Τα Galaxy A14 5G, Galaxy A04e και το Galaxy A14 4G βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέλεις της top 10 λίστας, αν και θα πρέπει να υπάρξει η σημείωση ότι τα περισσότερα λανσαρίσματα Android συσκευών έλαβαν χώρα τον Γενάρη του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μ’αρέσει που εξακολουθείτε να πιστεύετε ως αληθινές τις πληρωμένες έρευνες από την apple.

  2. Και πουθενά στην λίστα δεν είναι η Xiaomi που εντελώς συμπτωματικά είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

  3. Ναι φυσικά, θα πάω να σκάσω 1000+€ για να πάρω κινητό που μόλις φέτος έβαλε type c στα κινητά της (ενώ στα tablet το έχει χρόνια), ανύπαρκτο multitasking και το πιο βασικό (ένα από τα πολλά τέλος πάντων) χωρίς έναν φυσιολογικό file explorer.
    Σίγουρα, δε το συζητάμε, απλός τώρα που γράφω το σχόλιο μου καθισμένος στον καναπέ από το fold 4 και έχω το p40 pro μου συνδεδεμένο στην τηλεόραση μου σε desktop mode, βλέποντας μια σειρά, θα αισθανθώ…… λιγάκι ηλίθιος αν κάνω μια τέτοια κίνηση.
    Για να το πω πιο απλά και λαϊκά σχετικά με την έρευνα: “Μασάει η κατσίκα ταραμά……”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.