Η Revolut πραγματοποιεί κάποιες αλλαγές στους όρους χρήσης και ακολουθεί το μήνυμα που λάβαμε στο email μας μεταφρασμένο στα Ελληνικά:

  • Έχουμε διευκρινίσει στην Ενότητα 9 των Όρων Χρήσης, ότι ο τηλεφωνικός μας αριθμός είναι μια αυτοματοποιημένη τηλεφωνική γραμμή και δεν μπορεί να σας συνδέσει με έναν υπάλληλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το μπλοκάρισμα της κάρτας Revolut ή για την παροχή γενικών αυτοματοποιημένων απαντήσεων.
  • Ενημερώσαμε την Ενότητα 11 για να περιγράψουμε ότι η εφαρμογή Revolut ή η κάρτα Revolut δεν πρέπει να χρησιμοποιείται (άμεσα ή έμμεσα) για κατάχρηση των προϊόντων, των υπηρεσιών ή της υποστήριξης πελατών μας και ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό για μη προσωπικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει δραστηριότητες που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των υπηρεσιών μας ή να απειλήσουν την ασφάλεια της Revolut και των πελατών της.
  • Συμπληρώσαμε επίσης την Ενότητα 24, δηλώνοντας ότι μπορούμε να κλείσουμε ή να αναστείλουμε αμέσως τον λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στις υπηρεσίες που παρέχονται από τις άλλες οντότητες του ομίλου Revolut) και να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας, σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τέτοια δραστηριότητα.
  • Τροποποιήσαμε την Ενότητα 15 δηλώνοντας ότι έχουμε το δικαίωμα να αντιστρέψουμε τις συναλλαγές που πιστώνονται στο λογαριασμό σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

– Εάν τα ποσά πιστώθηκαν μετά από λάθος του εντολέα, του παρόχου του λογαριασμού του, τρίτου μέρους ή της Revolut.

– Εάν έχουμε αποδείξεις ότι λάβατε μια πληρωμή με δόλια ή άλλη εγκληματική συμπεριφορά.

Ζευγάρι χάνει €6.989 μέσω της Revolut

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.