Η Revolut στέλνει σε email και τις αλλαγές που θα κάνει στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Εμείς παραθέτουμε το μήνυμα που λάβαμε στο email μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλάζουμε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που εφαρμόζουμε, προκειμένου να κατανοείτε εύκολα πώς λειτουργούν οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μας.

Η Revolut αυξάνει τις τιμές του προγράμματος για πρώτη φορά: Στα 3.49 ευρώ το μήνα πλέον

Τι έχει αλλάξει;
Μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσαμε την «πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία» για να περιγράψουμε τις ισοτιμίες των νομισμάτων μας. Καταλαβαίνουμε ότι η έννοια της «πραγματικής» ισοτιμίας μπορεί να είναι ανοιχτή σε ερμηνείες και μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους.

Από σήμερα, θα περιγράφουμε την ισοτιμία μας ως «συναλλαγματική ισοτιμία της Revolut» για τις μετατροπές νομισμάτων. Αυτή η συναλλαγματική ισοτιμία καθορίζεται από εμάς και είναι δυναμική, καθώς αντικατοπτρίζει τις μεταβολές της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

Τι πρέπει να κάνω;
Τίποτα απολύτως! Απλώς σας ενημερώνουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στους Όρους και τις Προϋποθέσεις σας σε 60 ημέρες.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές, μπορείτε να εξαιρεθείτε κλείνοντας τον λογαριασμό σας προτού τεθούν σε ισχύ οι νέοι όροι, αλλά δεν θα θέλαμε να σας δούμε να αποχωρείτε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από εσάς, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τις επικείμενες αλλαγές.

Για τυχόν ερωτήσεις, στείλτε μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης πελατών, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της συνομιλίας εντός της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.