Πριν από λίγη ώρα λάβαμε το εξής μήνυμα στο email μας το οποίο αναφερόταν στις αυξήσεις των τιμών του προγράμματος Plus.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένες αλλαγές που κάνουμε στο σύστημα τιμολόγησης. Από 21/08/2023 θα αυξήσουμε την τιμή του προγράμματος Revolut Plus.

Κατανοούμε ότι οι αυξήσεις των τιμών δεν είναι ευχάριστες, ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά που αλλάζουμε το κόστος του Plus από την έναρξη λειτουργίας του.

Όμως, δεν θα κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς στην αξία ή την ποιότητα. Πήραμε αυτή την απόφαση ώστε να μπορέσουμε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας και να σας προσφέρουμε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία, στο πλαίσιο των αυξανόμενων τιμών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα καλά νέα είναι ότι κάνουμε ακόμα καλύτερα τα προνόμιά σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα λατρέψετε.

Δείτε τι αλλάζει:
Αυξάνουμε το όριο μετατροπής συναλλάγματος από 1.000€ σε 3.000€ ανά κυλιόμενη περίοδο 30 ημερών. Εάν υπερβείτε το όριο, θα συνεχίσει να ισχύει 0,5% χρέωση. Θα μπορείτε να ελέγχετε την τελική ανάλυση της τιμής και των χρεώσεων προτού επιβεβαιώσετε μια ανταλλαγή/μετατροπή. Για να ελέγξετε το εναπομείναν όριο και την ημέρα που θα μηδενιστεί, ανοίξτε την εφαρμογή, μεταβείτε στο «Προφίλ» σας και πατήστε την επιλογή «Πρόγραμμα».
Το Plus κόστιζε προηγουμένως 2.99 €‎ τον μήνα (ή 29.99 €‎ ετησίως). Πλέον, η τιμή του ανέρχεται σε 3.49 €‎ τον μήνα (ή 34.99 €‎ ετησίως).
Οι αλλαγές στην τιμολόγηση θα αντικατοπτρίζονται στον επόμενο κύκλο χρέωσης 02/09/2023
Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες, ανατρέξτε σε αυτή την ενότητα στις Συχνές Ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της συνομιλίας εντός της εφαρμογής.

Αν επιθυμείτε να υποβαθμίσετε το πρόγραμμά σας λόγω αυτών των αλλαγών, μπορείτε να το πράξετε δωρεάν πριν την ημερομηνία εφαρμογής της νέας τιμολόγησης: 21/08/2023. Ακολουθήστε τα εξής βήματα: από το προφίλ σας, πατήστε Τιμολόγηση προγράμματος > Ρυθμίσεις > Αλλαγή προγράμματος, έπειτα επιλέξτε το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμείτε να μεταβείτε. Από 21/08/2023, ενδέχεται να ισχύουν τέλη διακοπής. Οι όροι του προγράμματός σας έχουν ενημερωθεί σύμφωνα με τις νέες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των όρων σχετικά με τα νέα όρια μετατροπής συναλλάγματος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.