Ο γνωστός σε όλους μας Youtuber, Jimmy is Promo επιβεβαιώνει ότι το Galaxy S22 Ultra θα καταφθάσει με SuperClear Lens. Αν και η συσκευή θα παραμείνει στα ίδια MP με το περσινό Galaxy S21, υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να αναμένουμε, όπως νέοι και βελτιωμένοι αισθητήρες καθώς SuperClear Lens.

s22 ultra

Οι SuperClear Lens θα βρίσκονται πίσω από την 108MP κάμερα και θα βοηθήσουν το smartphone να προσφέρει καλύτερες φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις και glare, κάτι που θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς ακόμη και τα καλύτερα καμεροκινητά της αγοράς, από Apple, Google κ.α. επηρεάζονται από το εν λόγω πρόβλημα.

Τα περισσότερα smartphones διαθέτουν πλαστικά στοιχεία φακού. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα ζήτημα, πέρα από τις δυνατότητες του software  και εδώ είναι που προφανώς έρχεται το SuperClear Lens. Δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με το Super Clear Glass της Corning που υπάρχει στα Galaxy Z Fold 3 και Flip 3. Η 108MP κάμερα θα συνοδεύεται από μια 12MP ultra wide, μια 10MP με 10x periscope zoom και μια 10MP 3x telephoto. Η selfie θα είναι των 40MP.

Η κύρια κάμερα θα διαθέτει μεγαλύτερο aperture και νέους φακούς που θα επιτρέπουν την είσοδο περισσότερου φωτός για να κερδίσει το παιχνίδι της low light φωτογραφίας. Θα προσφέρει καλύτερο video stabilization και νέες AI δυνατότητες για μια κορυφαία εμπειρία.

H Ελλάδα φαίνεται να εντάσσεται στην τετράδα των κρατών με τις υψηλές τιμές στη κινητή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.