Η Huawei λάνσαρε όχι ένα, αλλά τρία νέα wearable, τα Watch 4 Pro Space Exploration, Watch GT 4 στο χρώμα Grass Green, και το Band 9. Το πρώτο έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από την εξερεύνηση του διαστήματος. Η οθόνη του έχει γυαλί από ζαφείρι, η κάσα έχει εξαιρετικά σκληρό τιτάνιο που μοιάζει με διαμάντι, και η στεφάνι είναι κεραμική.

Watch 4 Pro Space Exploration GT 4 Grass Green Band 9

Όπως και όλα τα νεότερα έξυπνα ρολόγια της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας τρέχει λογισμικό πλούσιο σε εργαλεία παρακολούθησης και μικροελέγχου της υγείας. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία UWB Touchless Car Key, αν και ιδιαίτερα περιορισμένη, καθώς είναι διαθέσιμη για τα Wenjie M9 και Wenjie M7 και δεν υποστηρίζει iOS.

Το Huawei Watch GT 4 σε Grass Green είναι το εντυπωσιακό premium smartwatch που λάνσαρε η εταιρεία πέρυσι τον Σεπτέμβριο, το οποίο προσφέρει 14 ημέρες αυτονομία, 100+ δραστηριότητες, εξελιγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και όχι μόνο, εξαιρετική AMOLED οθόνη, GPS, και πολλά άλλα. Η μόνο διαφορά είναι το νέο χρώμα.

Watch 4 Pro Space Exploration GT 4 Grass Green Band 9

Τέλος, το Band 9 είναι το νέο smartband της κινέζικης κατασκευάστριας που προσφέρει στους χρήστες κάτι περισσότερο από απλή μέτρηση βημάτων και παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Η συσκευή έχει κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο ήδη, τον προηγούμενο μήνα, απλώς η εταιρεία το λάνσαρε για μία ακόμη φορά στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Watch 4 Pro Space Exploration GT 4 Grass Green Band 9

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.