Αυτό που κάνει τα ρολόγια της HUAWEI να διαφέρουν, είναι ο σχεδιασμός τους. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού, είναι πιο κοντά στα παραδοσιακά ρολόγια, όχι μόνο σχεδιαστικά αλλά και σαν ποιότητα υλικών. Με κατασκευή από ενισχυμένο κράμα τιτανίου, κεραμικό και ζαφείρι, το Watch 4 Pro δύσκολα έχει ανταγωνισμό στα υλικά κατασκευής. Μάλιστα το κράμα τιτανίου είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από πέρσι, ώστε να μην ανησυχείτε καθόλου αν θα το γρατζουνίσετε. Ωστόσο σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Huawei Watch 4 Pro Space Exploration.

Θα πάρει το iPhone σου iOS 18; Αυτή είναι η λίστα των συσκευών

Η σειρά Huawei Watch 4 series είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάιο και φαίνεται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Huawei Watch 4 Pro. Αυτή έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγες ώρες μέσα από μια σειρά hands on φωτογραφιών παρουσιάζοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design με σκούρο περίβλημα τιτανίου

Το τιτάνιο TC4 που χρησιμοποιείται στο Watch 4 Pro είναι ήδη κορυφαίας ποιότητας, οπότε αμφιβάλλουμε αν η Huawei θα αλλάξει τις επιλογές υλικών για την επερχόμενη έκδοση Huawei Watch 4 Pro Space Exploration. Ελάχιστα είναι γνωστά για το νέο ρολόι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και θα περιλαμβάνει πλήθος ενημερωμένων χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται και να αξιολογεί την αρρυθμία, πλήθος νέων watch faces και άλλα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.