Το Huawei Watch GT 4 κυκλοφόρησε στην παγκόσμια αγορά τον περασμένο μήνα. Το νέο wearable φέρνει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του και προσφέρεται σε διαφορετικά μεγέθη και επιλογές λουριού.

Επίσης, το έξυπνο ρολόι προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, τις οποίες η Huawei μόλις βελτίωσε με μια νέα ενημέρωση λογισμικού. Το Watch GT 4 λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση Οκτωβρίου σε ορισμένες περιοχές με βελτιώσεις στην παρακολούθηση του ύπνου και του SpO2.

Όπως όλα δείχνουν, το Huawei Watch GT 4 λαμβάνει μια νέα ενημέρωση του HarmonyOS με έκδοση λογισμικού 4.0.0.109 και μέγεθος πακέτου λήψης 47MB. Όπως αναφέρθηκε, αυτή η ενημέρωση θα βελτιστοποιήσει την ακρίβεια παρακολούθησης του ύπνου και θα αναβαθμίσει επίσης την ακρίβεια της μέτρησης SpO2. Η νέα ενημέρωση θα διατεθεί σταδιακά σε όλες τις αγορές, τις επόμενες ημέρες.

Πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Huawei Health. Επίσης, κατά τη διάρκεια της λήψης της ενημέρωσης, διατηρήστε ενεργή τη σύνδεση Bluetooth μεταξύ του τηλεφώνου και του ρολογιού. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της ενημέρωσης, θα εγκατασταθεί αυτόματα και το ρολόι σας θα επανεκκινήσει.

Το Huawei Watch GT 4 έρχεται με καντράν 46 χιλιοστών και 41 χιλιοστών. Έχει οθόνη AMOLED με ανάλυση 466×466 pixels, πυκνότητα pixel 326 PPI και πάνω από 25.000 watch faces.

Το wearable διαθέτει dual-band GNSS για ακριβέστερο εντοπισμό θέσης και βελτιωμένες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Η παραλλαγή των 46 χιλιοστών προσφέρει αξιοσημείωτη μέγιστη αυτονομία 14 ημερών, ενώ η έκδοση των 41 χιλιοστών έχει αυτονομία 7 ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.