Εντελώς δωρεάν ένα ολόκληρο Xiaomi Redmi Note 13 Pro δίνει η Cosmote αξίας 429 ευρώ για φορητότητα του αριθμού σε κάποιο από τα επιλέξιμα προγράμματα. Συγκεκριμένα να τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

Έλα στην COSMOTE και ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ το XIAOMI Redmi Note 13 Pro 8/256GB αξίας 429,90€ σε ένα από τα προγράμματα GIGAMAX 10GB, GIGAMAX 20GB, GIGAMAX UNLIMITED, GIGAMAX Family S, GIGAMAX Family M, GIGAMAX Family Unlimited. Δώρο +20GB για 3 μήνες!

Απεριόριστη ομιλία, SMS και GB στη Vodafone ΧΩΡΙΣ συμβόλαιο με μόνο 13 ευρώ το μήνα για όλους

Η προσφορά ισχύει για φορητότητα με 24μηνη διάρκεια δέσμευσης. Τo Δώρο +20GB δεν αποδίδεται στα προγράμματα GIGAMAX UNLIMITED & GIGAMAX Family. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως όποιος επιλέξει το Gigamax Unlimited και Family δεν θα μπορεί να βγάλει extra SIM μέχρι νεοτέρας σύμφωνα με τις ανακοινώσεις. 

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ WHAT’SUP ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMOTE GIGA MAX UNLIMITED.
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ?

 2. ΟΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ WHAT’SUP ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMOTE GIGA MAX UNLIMITED.
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

 3. Δυστυχώς το σήμα της cosmote στην περιοχή μου( Κόκκινος Μύλος) είναι ανύπαρκτο, ωραίες οι προσφορές αλλά…

 4. Ένδιαφέρομαι γιά σύνδεσην ,κινητής τηλεφωνίας. Νούμερο ν κινητού τηλεφώνου είναι τό : 6982380025.

 5. Δικαιούμαι αν φέρω το σταθερό μου και το ίντερνετ στην cosmote την προσφορά τουxiaomi?

 6. Να είμαι τόσο πολύ έξυπνος εγώ η να είμαι τόσο πολύ χαζός? Ζητάνε από έναν αρθρογράφο να τους κάνει σύνδεση? Τι να κάνω? Να βγάλω εισητήριο χωρίς επιστροφή?

 7. Παλικάρια είναι ότι να ναι!!!! Πήγα προχθές να κάνω αίτηση μεταφοράς και να πάρω το κινητό είχε πέσει στον Γερμανό το σύστημα και μου είπαν να πάω να παραλάβω την άλλη μέρα! Πάω την άλλη και μου λέει ότι το σύστημα της βγάζει εγγύηση 570 ευρώ!!! Πήρε τα κεντρικά και της είπαν ότι ΔΕΝ χρωστάω τίποτα και δεν καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι για το μέγεθος του ποσού…με έναν σύντομο υπολογισμό με 29 ευρώ πάγιο και “δωρεάν” συσκευή ήθελαν 21 μήνες να προπληρωσω…. ΒΡΕ ΟΥΣΤ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.