Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η Cosmote θα προβεί στην κατάργηση όλων των extra SIM σε όλα τα συμβόλαια κινητής Cosmote. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να βγάλεις μια extra SIM για να αξιοποιήσεις τα GB του προγράμματος σου.

Οι extra SIM στη Cosmote είχαν κόστος 3 ευρώ το μήνα η κάθε μια και ήταν ό,τι πιο value for money υπάρχει στο χώρο. Στο Cosmote Gigamax Unlimited, οι περισσότεροι χρήστες αυτού του προγράμματος έχουν καταργήσει τη σταθερή και έχουν αγοράσει και extra SIM βάζοντές τες σε πλήθος συσκευών ή σε άλλα σπίτια. Δεν υπάρχει πιο οικονομικό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η τιμή ήταν χώμα μαζί με τις extra SIM και μάλλον θέλει να εφαρμόσει κάποια άλλη πολιτική η οποία δεν έχει διευκρινιστεί προς τα παρόν.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η Cosmote δεν θα καταργήσει τις κάρτες που έχουν εκδωθεί ήδη και θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη λήξη των συμβολαίων, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιο όριο στις έξτρα SIM που έχουν ήδη εκδοθεί. Η Vodafone έχει όριο τα 300GB σε αυτές τις κάρτες.

Είναι μεγάλο πλήγμα αν καταργήσει και τις υπάρχουσες σε συμβόλαια, αν και αναμένεται να δίνει τη δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης. Εοικοινωνήσαμε με κατάστημα Γερμανός και μας το επιβεβαίωσε.

Πωλητήριο ξανά στη Nova!

Σύνταξη: Χρυσοβαλάντης Γεώργιος Κουμπ. – techmaniacs.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τριτοκοσμική τηλεφωνία…. Αντί να πάνε μπροστά, πάνε πίσω… Στην Κύπρο όλα τα Apple watch είναι με 2η eSim, στην Ελλαδα δεν…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.