Μια εξαιρετική προσφορά κάνει η Vodafone για όλους τους χρήστες που θα επιλέξουν να αγοράσουν ένα νέο πακέτο καρτοκινητής. Συγκεκριμένα από σήμερα και για 9 ολόκληρους μήνες θα σου δίνει απεριόριστη ομιλία, SMS και GB με νέο πακέτο Vodafone CU ή μεταφορά του αριθμού σου σε αυτό.

Μόλις ανακοινώθηκε το νέο gov.gr: Προφορικά η έκδοση εγγράφων! – Όλες οι δυνατότητες

Οι σημειώσεις της Vodafone

  • Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!
  • Μόνο με +3€ στην κάρτα σου κερδίζεις Vodafone TV στο κινητό σου για να απολαμβάνεις επικές ταινίες και σειρές. Επίλεξε το Vodafone TV στη φόρμα παραγγελίας και θα λάβεις το link ενεργοποίησης μαζί με το SMS ενεργοποίησης της νέας σου SIM.
  • Εάν επιλέξεις την προφορά με το Vodafone TV κερδίζεις extra 1GB.
  • Εφόσον επιλέξεις παραγγελία με μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο έως 31/3 και το νούμερο σου έχει ενεργοποιηθεί έως 7/4 θα λάβεις ΔΩΡΟ Bluetooth Ηχείο! H παράδοση θα γίνει με δεύτερη αποστολή έως τις 15/4.
  • Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.
  • Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 11.5, CU MeApOla Extra13.5, CU MeApOla 18, CU XCLUSIVE MeApOla 9, CU XCLUSIVE MeApOla 10.9, CU XCLUSIVE MeApOla 13.5, CU XCLUSIVE MeApOla 17.5, CU MeApOla 27.
  • Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Σημείωση: Τα απεριόριστα GB στη καρτοκινητή της Vodafone είναι ουσιαστικά 300GB. Έχει όριο δηλαδή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι προσφορά και να κάνετε αφού δεν έχετε σήμα και ροή δεδομένων τζάμπα θα σας τα πληρώσουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.