Η Corning Inc. παρουσίασε το Gorilla Glass 7i, ένα νέο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσιτής τιμής. Αυτή η τελευταία αναβάθμιση αποσκοπεί στην παροχή καλύτερης προστασίας από πτώσεις και γρατσουνιές σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις του Gorilla Glass που χρησιμοποιούνται σε πολλές συσκευές μεσαίας κατηγορίας που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η Corning αναγνώρισε την επικράτηση παλαιότερων εκδόσεων Gorilla Glass, όπως το Gorilla Glass 5 που κυκλοφόρησε το 2016, σε τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας ως βασικό παράγοντα για την εισαγωγή του 7i. Αναγνωρίζει την ανάγκη για μια πιο σύγχρονη λύση που θα εξυπηρετεί τους κατασκευαστές τηλεφώνων με χαμηλό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα θα ικανοποιεί τη ζήτηση για οθόνες υψηλής ποιότητας σε συσκευές μεσαίας κατηγορίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Corning, το νέο γυαλί προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην ανθεκτικότητα. Οι εργαστηριακές δοκιμές τους έδειξαν ότι το Gorilla Glass 7i μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο σε τραχιές επιφάνειες όπως η άσφαλτος, ενώ τα ανταγωνιστικά αργιλοπυριτικά γυαλιά συνήθως αποτυγχάνουν σε πολύ μικρότερα ύψη πτώσης (περίπου 0,5 μέτρα ή λιγότερο).

Εκτός από την προστασία από πτώσεις, το Gorilla Glass 7i διαθέτει διπλάσια αντοχή στις γρατζουνιές σε σύγκριση με ορισμένα άλλα γυαλιά κάλυψης αλουμινοπυριτικού λιθίου που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό το καθιστά μια πολλά υποσχόμενη νέα λύση για τους κατασκευαστές smartphones μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας βελτιωμένη προστασία χωρίς υψηλό κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.