Κατά την ανακοίνωση του Galaxy S24 Ultra, η Samsung μίλησε για το νέο Gorilla Glass Armor, το νέο υλικό που προστατεύει την οθόνη του high-end premium flagship smartphone. Η Samsung μίλησε για το πώς συνεργάστηκε στενά με την Corning για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια σε μια οθόνη.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Gorilla Glass Armor στο Galaxy S24 Ultra είναι το γεγονός ότι μπορεί να μειώσει έως και 75% τις αντανακλάσεις στην οθόνη, εκτός από το ότι είναι πιο ανθεκτικό από το κανονικό γυαλί.

Αν και αυτό φαινόταν τότε σαν ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, τώρα φαίνεται ότι η Corning και η Samsung δεν έλεγαν ψέματα. Αυτό το τελευταίο γυαλί της Corning αλλάζει το παιχνίδι, τουλάχιστον σύμφωνα με υλικό που προσφέρει ο Ice Universe και άλλες πηγές. Μέχρι να διαπιστώσουμε οι ίδιοι τι ισχύει, ας ρίξουμε μία ματιά.

Στις εικόνες του tweet, μπορείτε να δείτε το Samsung Galaxy S24 Ultra δίπλα στο iPhone 15 Pro Max. Είναι πολύ εμφανές ότι η οθόνη της ναυαρχίδας της Samsung είναι πολύ λιγότερο ανακλαστική και ταυτόχρονα πιο σκούρα από αυτή του κορυφαίου αυτήν τη στιγμή iPhone.

Αυτό επιτρέπει πολύ λιγότερες αντανακλάσεις και όταν κοιτάτε τις οθόνες ενεργοποιημένες, το Galaxy παρέχει επίσης πολύ πιο καθαρή εικόνα. Παρά το γεγονός ότι η Samsung μίλησε για αυτή τη νέα τεχνολογία, η εταιρεία δεν έκανε κάποια εκτενή επίδειξη των δυνατοτήτων αυτής της νέας τεχνολογίας, κάτι που είναι περίεργο. Βέβαια, προσπαθεί να προωθήσει κυρίως την ΑΙ. Οπότε…;

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxing: Ήρθε και το ξεπακετάρουμε παρέα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.