Ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων Ming Chi-Kuo δημοσίευσε μία ακόμα αναφορά και λέει ότι η Taiwan Career Technology επανέρχεται στο προσκήνιο ως βασικός προμηθευτής του τεχνολογικού κολοσσού στη γραμμή παραγωγής των iPhone 13, το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Η Taiwan Career Technology αναμένεται να αναλάβει το 40%-50% των παραγγελιών για τις μπαταρίες των iPhone 13 και 13 mini, ενώ μερίδιο στην παραγωγή θα έχουν οι Unimicron και Unitech.

Το 2021 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για την Apple που θα δει 100% ετήσια άνοδο εσόδων χάρη σε μία βασική αλλαγή στη μπαταρία των iPhone 13, τα νέα AirPods 3 που θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο εξάμηνο του έτους, και τα νέα mini LED iPad.

Τα iPhone 12 χρησιμοποιούν μίξη μαλακών και σκληρών στοιχείων στις μπαταρίες τους, αλλά τα iPhone 13 θα κάνουν χρήση μόνο μαλακών στοιχείων που έχουν λιγότερα επίπεδα. Οι μικρότερες μπαταρίες θα απελευθερώσουν χώρο στο εσωτερικό των smartphones – ή θα οδηγήσουν στη μείωση του μεγέθους τους – και ίσως βοηθήσουν στη μείωση του κόστους παραγωγής.

Η Taiwan Career Technology θα είναι βασικός προμηθευτής μαλακών στοιχείων για τα mini LED iPad, τις θήκες των AirPods 3 και τα ίδια τα ακουστικά που θα μοιάζουν με τα AirPods Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.