Το Online Store της Apple στη Ρωσία, σταματά πλέον την πώληση όλων των προϊόντων της, ως αποτέλεσμα της εισβολή στην Ουκρανία με τον Ουκρανό Πρωθυπουργό  Mykhailo Federov να ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Cook.

Αν κάποιος ψάξει στο online store της Apple θα διαπιστώσει ότι όλα τα προιόντα της εταιρείας είναι μη διαθέσιμα για αγορά. Ο Federov μάλιστα, είχε καλέσει την Apple να σταματήσει τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών της στη Ρωσία, όπως το iCloud και το App Store. Ο Tim Cook είχε ξεκάθαρα δείξει την υποστήριξή του προς τον λαό της Ουκρανίας σε πρόσφατο tweet.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η εταιρεία είχε σταματήσει τις πωλήσεις στην Τουρκία πέρυσι, ως απάντηση στη δραματική υποτίμηση της τουρκικής λίρας. Το Ρωσικό ρούβλι, υφίσταται παρόμοιες πιέσεις αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές αντιδρούν στις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στη Ρωσική οικονομία.

Το πιο φθηνό πραγματικά απεριόριστο πρόγραμμα το έχει η Wind

Γιατί δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλέον το Reset This PC των Windows

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το σχόλιο με τα κινέζικα με έλιωσε τι θα τρέχουν tizen μήπως η harmony.??Άμα κλειδώσει icloud θα πονέσει η απλ άσε που πλέον δε θα έχουμε πόλεμο κρατών εθνών αλλά OS..λέμε να την σταματήσουμε την ανοησία του πόλεμου όχι να την εξαπλωσουμε παντού..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.