Ερχόμενος από Giga Unlimited Ultra της Vodafone μεταβήκαμε για τις ανάγκες του internet στην Wind. Ο λόγος για το W Unlimited επιλέξαμε να αποτελεί το πρόγραμμα το οποίο θα ικανοποιεί τις ανάγκες του internet για την εργασία μας τους επόμενους 24 μήνες. Δεν αγχώθηκα για το δίκτυο, καθώς η ίδια κεραία που καλύπτει τη Vodafone στη περιοχή μου χρησιμοποιείται και από τη Wind, αν και οφείλω να πω ότι είδα μια μικρή αύξηση του latency.

Ως προς την ταχύτητα, τα ίδια με το Unlimited της Vodafone. 50-60Mbps down – 20Mbps up (αν και στο upload πρέπει να έχει μπει όριο στην περιοχή μου στα 20Mbps). Χρησιμοποιούμε 4G modem εντός του σπιτιού και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές. Αλλιώς θα έπρεπε να συμβιβαζόμασταν στα 10Mbps του double play της Cosmote.

Αυτή τη στιγμή, αν δεις τα unlimited προγράμματα η Wind έχει το πιο φθηνό στα 39 ευρώ. Βέβαια, όταν το συνάψαμε τηλεφωνικά μας είπαν ότι μπορεί να πέσει στα 35 ευρώ και το πήραμε στα 35. Δεν γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι έκανα αλλαγή από ένα καρτοκινητό F2G0. Το αντίστοιχο της Vodafone βρίσκεται στα 57 και της Cosmote στα 62, πέφτει στα 53 αν δεν σε ενδιαφέρει η ομιλία όπως εμάς.

Να σημειώσω, ότι το W Unlimited δεν έχει κάποιο όριο στη κατανάλωση αλλά και ούτε περιορισμό ταχύτητας μέχρι στιγμής, με κατανάλωση περίπου 37GB την ημέρα και όντας ενεργοποιημένο για 10 ημέρες μέχρι σήμερα περίπου. Αλλά και πάλι χωρίς την έκπτωση, στα 39 ευρώ, είναι το φθηνότερο unlimited πρόγραμμα της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Τελικά έχει στα 500GB

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γενικά τη wind δεν την είχα σε εκτίμηση λόγω σήματος στα κινητά. Έβαλα σταθερό πριν πέντε χρόνια στη wind και την περασμένη εβδομάδα έκανα αναβάθμιση σε 200mbps με όλα απεριόριστα και έβαλα στο λογαριασμό και δύο κινητά από what’s up που είχα ( το ένα unlimited και το άλλο με 10 giga το μήνα) με 79 ευρώ. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Για την ώρα είμαι ικανοποιημένος

  2. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη και φθηνότερη από την Vodafone. Έχω με προσφορά το Vodafone Unlimited Ultra (Τα πάντα απεριόριστα) στα €26,74 σε συνδυασμό με σταθερή Vodafone 100 mbps στα €20,62. Και εννοείται λόγω συνδυασμού κινητής και σταθερής, μια επιπλέον data sim με απεριόριστα δεδομένα! Όλα μαζί γύρω στα €47. Καθόλου άσχημα!

  3. εννοείται ότι το δικό σου όντως είναι σε πολύ καλή προσφορά. Απλά το άρθρο αναφέρεται περισσότερο σε εκείνους που θα πάνε να κάνουν νέα σύνδεση χωρίς να τους δίνεται κάποια προσφορά.

  4. Σε ερώτησή μου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της wind για το W unlimited, μου είπε ότι ίσως έχει κόφτη στα 500G, αλλά επειδή δεν ήταν σίγουρος, μου είπε να καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών.
    Επίσης μου είπε ότι “επειδή αφορά χρήση από κινητό, είναι αδύνατον να ξεπεράσει κάποιος τα 500G”.
    Η Vodafone αντίστοιχα, μου είπε υπάλληλος της, ότι δεν έχει όριο στη κατανάλωση.

  5. Έκανα και γω προχθές το Unlimited της Wind στα 30€,δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ στο αν έχει όριο ή όχι λένε ότι πια δεν ισχύει..αλλά δεν νομίζω και να τα φτάσω κιόλας ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.