Εάν κάποιος χρήστης προβεί σε reset των Windows 10 ή 11, τα δεδομένα σας ενδέχεται να μην διαγραφούν εντελώς από τον υπολογιστή, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε σε καμιά περίπτωση, αν πρόκειται να πουλήσετε ή να δώσετε τον υπολογιστή σε κάποιον άλλο.

Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει προγράμματα τα οποία έχουν φακέλους με reparse data όπως τα χαρακτηρίζει η Microsoft, υπηρεσίες δηλαδή σαν το Microsoft Onedrive. Επομένως ο χρήστης θα πρέπει να κάνει unlink το PC του από την cloud υπηρεσία που χρησιμοποιεί, να διαγράψει τα δεδομένα και στη συνέχεια να προβεί σε reset.

Οι εκδόσεις που επηρεάζονται είναι τα Windows 11  έκδοση 21H2, Windows 10 έκδοση 21H2, Windows 10 έκδοση 21H1, Windows 10 έκδοση 20H2. Όλες οι υποστηριζόμενες επί του παρόντος εκδόσεις των Windows ενδέχεται να έχουν αυτό το πρόβλημα έως ότου η Microsoft προβεί στη διάθεση σχετικού fix.

Το πιο φθηνό πραγματικά απεριόριστο πρόγραμμα το έχει η Wind

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν είναι να δώσεις το pc σε άλλον το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι ασφαλή διαγραφή των δεδομένων ή να τον δώσεις με μη χρησιμοποειτο σκληρό δίσκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.