Τα Samsung Galaxy Z Flip, το Z Fold 2, το Galaxy Note 20 και η σειρά Samsung Galaxy S20 series είναι τα smartphones τα οποία δεν θα λαμβάνουν πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας. Αναλυτικότερα οι συσκευές έχουν ως εξής:

Τρέξε άμεσα για ΔΕΗ myhome Online – Χώμα η τιμή και 50 ευρώ δώρο για όλους τους οικιακούς!

  • Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Fold2
  • Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20+, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G
  • Galaxy Note20, Galaxy Note20 5G, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra 5G

Αυτές πλέον θα λαμβάνουν ενημερώσεις κάθε τρεις μήνες, ή αλλιώς 4 ενημερώσεις ασφαλείας ανά έτος, βάζοντας η Samsung τέλος στις μηνιαίες ενημερώσεις εκτός αν υπάρχει κάποια ευπάθεια επικίνδυνη που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Μέχρι τον Απρίλιο του 2025 όλες αυτές οι 12 συσκευές δεν θα υποστηρίζονται επίσημα από τη Samsung.

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση όπως σημειώνει το 9to5google είναι ότι η σειρά Note 20 series θα έπρεπε να πάρει άλλους 6 μήνες ενημερώσεων από τη Samsung, μηνιαίων, χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας, ή είναι σκόπιμη η ενέργεια υποβάθμισής τους στον τριμηνιαίο κύκλο ενημερώσεων. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι η σειρά Note 20 δεν θα πάρεις τα 4 χρόνια ενημερώσεων που η εταιρεία είχε υποσχεθεί όταν προέβη στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.