Το Huawei Mate 8 ανακοινώθηκε εχθές και σήμερα ήρθαν τα πρώτα benchmarks από την συσκευή στην τελική της μορφή. Το Mate 8 έχει στο εσωτερικό του τον Kirin 950 για chipset και στην παρουσίαση του το είχαμε δει να σκοράρει 83000 πόντους στο AnTuTu. Έτσι λοιπόν περιμέναμε να έρχεται πάνω από τους ανταγωνιστές του, δεν γνωρίζαμε όμως την διαφορά.

Huawei Mate 8 official

Σήμερα τα αποτελέσματα μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, αφού η συσκευή κατάφερε να σκοράρει 94250 πόντους και το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε να έρθει από τα μέρη μας για να το πιάσουμε στα χέρια μας και να δούμε αν είναι όντως τόσο δυνατό όσο λένε τα benchmarks. Κρίνοντας από το παρελθόν, η Huawei θα έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά ώστε το software να μπορεί να ακολουθήσει το hardware χωρίς προβλήματα και lag.

Huawei-Mate-8-benchmark-post-launch-1

To Huawei Mate 8 είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας και έρχεται με τον Kirin 950. Διαθέτει έκδοση με 3GB RAM και 32 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και εκδόσεις 64GB/128GB με 4GB RAM. Η κάμερα του είναι στα 16MP, με την εμπρόσθια να είναι στα 8MP. Η μπαταρία του είναι 4000mAh. Το περιμένουμε να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016, αρχικά στην Κίνα, στη τιμή των €445 περίπου. Το σίγουρο είναι πως το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.