Ο γνωστός αναλυτής των προϊόντων της Apple, Ming-Chi Kuo, ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone 15 με θύρα USB-C το 2023. Νόμιζες ότι θα μείνει εκεί; Ο αναλυτής λέει ότι το μέλλον είναι αυτή η θύρα και θα την δούμε σε πολλά προϊόντα, όπως τα AirPods, και άλλα.

Ο Kuo αναφέρει ότι η Apple ένα iPhone χωρίς θύρες θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, διότι η ασύρματες τεχνολογίες έχουν ακόμη πολλούς περιορισμούς. Γι’ αυτό, είναι πιο πιθανό να δούμε Lightning αξεσουάρ, όπως τα AirPods, το MagSafe Battery Pack, και τα Magic Keyboard/Mouse/Trackpad, να έχουν USB-C στο μέλλον.

Τόσο το iPhone όσο και όλα τα προαναφερθέντα αξεσουάρ χρησιμοποιούν επί του παρόντος την αποκλειστική Lightning θύρα της Apple για ενσύρματη φόρτιση ή/και μεταφορά δεδομένων. Η μετάβαση σε USB-C θα είχε ως αποτέλεσμα ένα πιο καθολικό πρότυπο συνδεσιμότητας και θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών.

Μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας είναι εξοπλισμένα με θύρες USB-C, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων smartphone Android, πολλών αξεσουάρ, φορητών υπολογιστών, ακόμη και των πιο πρόσφατων μοντέλων MacBook και iPad Pro, iPad Air και iPad mini.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.