Η Apple σήμερα ανακοίνωσε επίσημα τα νέα της Airpods, την τρίτη γενιά των ασύρματων ακουστικών της, με βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Τα νέα AirPods, διαθέτουν σχεδιασμό παρόμοιο με προηγούμενα AirPods, αλλά χωρίς silicon eartips ή Active Noise Cancelation.

airpods τρίτης γενιάς

Τα νέα AirPods περιλαμβάνουν το Adaptive EQ, το οποίο προσαρμόζει τις συχνότητες σε πραγματικό χρόνο με βάση το τι ακούει ο χρήστης για να προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου. Σε αντίθεση με τα AirPods Pro και τα AirPods δεύτερης γενιάς, τα AirPods τρίτης γενιάς είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό και διαθέτουν νέο σχεδιασμό με περίγραμμα που προορίζεται να ταιριάζει σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών αυτιών.

Ο νέος σχεδιασμός των Airpods έχει σαν στόχο την άνεση και την προσπάθεια να κατευθύνει τον ήχο στο αυτί. Για μια πιο διακριτική εμφάνιση, είναι πιο κοντά από την προηγούμενη γενιά και είναι ανθεκτικά τόσο στον ιδρώτα όσο και στο νερό, με αξιολόγηση IPX4 τόσο για τα ακουστικά όσο και για τη θήκη φόρτισης. Η διάρκεια της μπαταρίας αγγίζει τις 6 ώρες συνεχούς χρήσης, με τη θήκη ο χρόνος ανεβαίνει στις 30, ενώ είναι συμβατά και με το MagSafe σύστημα φόρτισης.  Υποστηρίζουν spatial audio και Dolby Atmos και η τιμή τους αγγίζει τα 179 δολάρια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.