Μπορεί η διάθεση τους να προορίζεται μόνο για developers, σε τιμή $1500, και η μαζική προώθηση να αναμένεται το 2014, ωστόσο, η Google αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος για να συνηθίσει το κοινό την ιδέα του Google Project Glass με μια σειρά από videos, τα Glass Sessions.

Το πρώτο από αυτά μπορείτε να το δείτε παρακάτω και μας παρουσιάζει την Laetitia Gayno, σύζυγο ενός μηχανικού της Google, η οποία χρησιμοποιεί τα ειδικά γυαλιά για να φωτογραφίσει το μωρό της, χωρίς να μπαίνει στη μέση κάποια κάμερα, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί Google+ Hangout με τους γονείς της στη Γαλλία.

Βέβαια, η παρουσίαση της κάμερας και της λήψης video θεωρείται κάτι εύκολο, αλλά αυτό που περιμένει ο κόσμος είναι η εμπειρία Augmented Reality που φαντάζεται ότι θα προσφέρει το Google Project Glass, δηλαδή κάποιο εικονικό στρώμα που θα εμφανίζεται πάνω από την κανονική όραση μας.

Πάντως, υπάρχει χρόνος για τη Google ώστε να παραδώσει αυτό που υπόσχεται…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.