Έχουμε το πρώτο τεστ σε γρατζουνιές του Samsung Galaxy S24 Ultra από το κανάλι PBKReviews, που δοκιμάζει την οθόνη και το πλαίσιο της συσκευής με πιο καλομετρημένες δοκιμές.

Το τηλέφωνο δοκιμάζεται στο βίντεο και μπορούμε να δούμε πόσο αντέχει το πλαίσιο τιτανίου της συσκευής, αλλά και αν το Gorilla Glass Armor κάνει όσα υπόσχεται. Στο βίντεο έχει γίνει χρήση του Μοhs test σκληρότητας, που ίσως έχετε δει και στα τεστ του JerryRigEvertything.

Από ότι φαίνεται οι γρατζουνιές αρχίζουν να εμφανίζονται από το επίπεδο 7, όμως σύμφωνα με τον δοκιμαστή, δεν είναι εύκολα παρατηρήσιμες. Οπότε θεωρεί πως οι πραγματικές γρατζουνιές ξεκινάνε από το επίπεδο 8. Όλα δείχνουν πως το Gorilla Glass Armor είναι αρκετά καλύτερο από το Gorilla Glass Victus 2 του περσινού Galaxy S23 Ultra, που μόνο θετικό μπορέι να ειναι.

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxing: Ήρθε και το ξεπακετάρουμε παρέα!

Αυτό είχε δηλώσει και η Corning που κατασκευάζει τα Gorilla Glass, αναφέροντας πως το Gorilla Glass Armor είναι πολύ πιο ανθεκτικό στις μικρο-γρατζουνιές. Επίσης είναι απίστευτο σε θέματα αντανακλάσεων!

Μετά συνεχίζει με ένα τεστ που δεν έχουμε συνηθίσει. Δοκιμάζει την ανθεκτικότητα του τιτανίου με τις μύτες Mohs. Οι γρατζουνιές άρχισαν να εμφανίζονται στο επίπεδο 5, αλλά δεν έχουμε και μέτρο σύγκρισης με άλλες συσκευές, αφού δεν έχουμε δει σε άλλες συσκευές.

Το Galaxy S24 Ultra τα πήγε αρκετά καλά σε αυτό το τεστ, γιατί μην ξεχνάμε οι γρατζουνιές στο πλαίσιο είναι κυρίως η βαφή που φεύγει. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.