Το Galaxy S23 Ultra είναι το ισχυρότερο smartphone της Samsung μέχρι στιγμής και διαθέτει πλαίσιο από Armor Aluminium και Gorilla Glass Victus 2 στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Πώς όμως συγκρίνεται με το Apple iPhone 14 Pro Max, το οποίο καλύπτεται από Ceramic Shield Glass και διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι; Λοιπόν, αυτό ακριβώς αποκαλύπτει ένα νέο βίντεο.

Το δημοφιλές YouTube κανάλι PhoneBuff έφερε αντιμέτωπο το iPhone 14 Pro Max με το Galaxy S23 Ultra που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η διαδικασία περιελάμβανε τέσσερις γύρους δοκιμών πτώσης. Στον πρώτο γύρο, και τα δύο τηλέφωνα έπεσαν με την πλάτη. Το πίσω γυαλί του iPhone έσπασε εντελώς και εμφανίστηκε ένα βαθούλωμα στον φακό της πίσω κάμερας. Η πλάτη του Galaxy S23 Ultra ράγισε ελαφρώς κοντά σε δύο από τις γωνίες του.

Στον δεύτερο γύρο, και τα δύο τηλέφωνα έπεσαν σε τσιμεντένιο πάτωμα. Αυτή τη φορά, το iPhone είχε ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις, με το καμπυλωτό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι να εμφανίζει μόνο μερικές μικρές γρατζουνιές. Συγκριτικά, η αιχμηρή γωνία αλουμινίου του Galaxy S23 Ultra υπέστη μεγαλύτερη ζημιά.

Στον τρίτο γύρο, και τα δύο τηλέφωνα έπεσαν σε τσιμεντένιο πάτωμα με την πρόσοψη. Οι οθόνες και των δύο τηλεφώνων θρυμματίστηκαν με παρόμοιο τρόπο, αλλά το Face ID του iPhone και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων του Galaxy S23 Ultra εξακολουθούσαν να λειτουργούν άψογα.

Στον τέταρτο γύρο δοκιμών, και τα δύο τηλέφωνα έπεσαν με την πρόσοψη, αλλά αυτήν τη φορά σε μεταλλική επιφάνεια. Ενώ και τα δύο τηλέφωνα δεν παρουσίασαν διαφορά στην οθόνη, σε σύγκριση με τον τρίτο γύρο, η πλάτη του iPhone 14 Pro Max υπέστη σημαντική ζημιά. Έλειπαν τμήματα του προστατευτικού γυαλιού και οι κάμερες παρουσίαζαν προβλήματα.

Όταν βαθμολογήθηκε και στους τέσσερις γύρους, το Samsung Galaxy S23 Ultra συγκέντρωσε 38 βαθμούς, δύο περισσότερους από το iPhone, κερδίζοντας αυτό το τεστ με μικρή διαφορά.

Παρόλο που το Galaxy S23 Ultra φαίνεται να είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο, εξακολουθεί να είναι ένα smartphone καλυμμένο με γυαλί και σας συνιστούμε να αγοράσετε μια θήκη υψηλής ποιότητας για να το προστατεύσετε από τυχαίες πτώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.