Το iPhone 14 Pro Max έχει κερδίσει τον τίτλο του τηλεφώνου με τις γρηγορότερες ταχύτητες λήψης από πολλές πηγές, αφήνοντας πίσω σημαντικούς ανταγωνιστές του. Ωστόσο, φαίνεται ότι το τηλέφωνο της Apple έχασε την ηγετική του θέση όχι από ένα, αλλά δύο Android smartphones, και βρέθηκε τρίτο στην κατάταξη.

Η Ookla δημοσίευσε την νεότερη αναφορά της για τις επιδόσεις των smartphone στα δίκτυα των μεγαλύτερων παρόχων στις ΗΠΑ όσον αφορά τις ταχύτητες λήψης και αποστολής. Παρόλο που το iPhone 14 Pro Max κέρδισε την πρώτη θέση το Q3 του 2022 με 147Mbps ταχύτητα λήψης και 17Mbps ταχύτητα αποστολής, το Q4 σημείωσε ταχύτητες ~134Mbps και ~16Mbps (15.39), αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Samsung και Google μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι με το Galaxy Z Fold 4 να σημειώνει 147Mbps ταχύτητα λήψης και 14Mbps ταχύτητα αποστολής, και το Pixel 7 Pro να πιάνει τα 137Mbps στη λήψη και τα 16Mbps (15.53) στην αποστολή. Έτσι, το 14 Pro Max της Apple είναι πιο αργό στις λήψεις και από τα δύο, ενώ υστερεί στις αποστολές μπροστά στο Pixel.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.