Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, τα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra είχαν λάβει πιστοποίηση από την 3C με 25w φορτιστές, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται τα μεγέθη των μπαταριών.

s23 ultra

Μια πηγή ανέφερε ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι κάπου στα 3.900 mAh, 200mAh μεγαλύτερη από εκείνη του S22 και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας τις διαθέσιμες χωρητικότητα για τα Plus και Ultra μοντέλα.

Σύμφωνα με το Galaxy Club, το S23+ θα διαθέτει μια μπαταρία με τυπική χωρητικότητα 4.700 mAh, κατά 200 mAh μεγαλύτερη από το S22 Plus. Ωστόσο, το S23 Ultra θα παραμείνει στα 5.000 mAh.

To report αναφέρει επίσης ότι το S23 και S23+ θα διαθέτει μια 12MP ultrawide, την ίδια με τον προκάτοχο όσον αφορά την ανάλυση, αν και δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς θα γίνει με το S23 Ultra.

Και όμως η κάμερα του κινητού σου κάνει περισσότερα : Ένα κορυφαίο app εντελώς δωρεάν

Samsung : Ναι, φουσκώνουν οι μπαταρίες : Η απάντησή της!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.