Ακόμη και ικανό hardware να έχει ένα smartphone, το software είναι αυτό το οποίο ανοίγει τις δυνατότητές του. Και δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάζεις διάφορες εφαρμογές που πιθανόν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Αυτή τη στιγμή,  στο Play Store ο χρήστης συναντά εντελώς δωρεάν το Procam X (HD camera Pro), από τα 4.39 που είναι η τιμή τιμοκαταλόγου.

Το εν λόγω εργαλείο όχι μόνο σου επιτρέπει να ρυθμίσεις όλες τις παραμέτρους που εσύ θέλεις για τη φωτογραφία σου, αλλά έχεις πρόσβαση και σε πλήθος φίλτρα και εφέ. Έχει πλήθος χαρακτηριστικών να επιλέξεις για να φέρεις τη φωτογραφία εκεί που πραγματικά θέλεις.

Αν και οι έμπειροι χρήστες θα ευχαριστηθούν με τις πολυάριθμες λειτουργίες, οι αρχάριοι φωτογράφοι μπορεί να φοβηθούν λίγο με την πρώτη ματιά λόγω των πολλών χαρακτηριστικών. Οι σύντομες οδηγίες, όπως επισημαίνει το chip.de θα ήταν επιθυμητές, αλλά αν εξοικειωθείτε με τους κοινούς όρους της φωτογραφίας, θα επιτύχετε γρήγορα καλά αποτελέσματα.

Το κατεβάζετε από εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι ρε φίλε πεστα και αναφέρει εντελώς δωρεάν κοροϊδία για να το ανοίξεις

  2. Θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουμε, ότι οι εφαρμογές λήγουν μετά από ορισμένο διάστημα. Το άρθρο παιδιά ανέβηκε στις 4/10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.