Πριν από μόλις μια εβδομάδα, ο γνωστός Youtuber Arun Maini, ή αλλιως ευρύτερα γνωστός ως Mrwhosetheboss δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο μιλούσε για τις φουσκωμένες μπαταρίες που παρατηρούνται περισσότερο σε Samsung smartphones.

samsung smartphones

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό εν ολίγοις έλεγε ότι τα Galaxy smartphones που έχει αποθηκεύσει από τις δοκιμές που έκανε στη πάροδο του χρόνου σε σωστές θερμοκρασίες και θέσεις, κατέληξαν να έχουν φουσκωμένες μπαταρίες, με αποτέλεσμα το πίσω μέρος να έχει βγει από τη συσκευή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samlover.com η Samsung έδωσε την εξής απάντηση:

Η Samsung γνωρίζει το πρόβλημα και εργάζεται πάνω σε μια τεχνολογική αξιολόγηση του θέματος. Οι χρήστες που έχουν απορίες για τις Samsung συσκευές τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους τμήματα εξυπηρέτησης.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου που αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι γνωστό ότι τείνουν να φουσκώνουν. Σε κανονική χρήση βέβαια, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο. Αν η μπαταρία φουσκώσει σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ο βαθμός στον οποίο αυτίο θα γίνει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το design των συσκευών, η χωρητικότητα της μπαταρίας, η κατάσταση της φόρτισης, η θερμοκρασία και η υγρασία.

Οι φουσκωμένες μπαταρίες μια πραγματικότητα στα Samsung smartphones

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.