Φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην εφαρμογή iCloud για Windows, ιδιαίτερα όσον αφορά την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο. Σύμφωνα με μια σειρά από καταγγελίες χρηστών, η εφαρμογή καταστρέφει βίντεο. Όμως αυτό είναι το λιγότερο. Υπάρχουν αναφορές για ένα πιο ανησυχητικό πρόβλημα, καθώς φωτογραφίες από αγνώστους εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών των χρηστών.

Σύμφωνα με έναν χρήστη, τα βίντεο που τραβήχτηκαν με τα iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro δεν συγχρονίζονται σωστά με το iCloud για Windows. Όταν γίνει εγγραφή και συγχρονισμός των βίντεο, γίνονται μαύρα και περιέχουν γραμμές σάρωσης. Με λίγα λόγια δεν είναι κατάλληλα για θέαση, επεξεργασία, ή γενικά για οποιαδήποτε χρήση.

Αν και αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, ορισμένοι χρήστες λένε ότι βλέπουν φωτογραφίες, ή ακόμα και βίντεο, τα οποία δεν αναγνωρίζουν στις βιβλιοθήκες τους. Ορισμένοι υποθέτουν ότι αυτές οι φωτογραφίες ή τα βίντεο θα μπορούσαν να προέρχονται από τις βιβλιοθήκες iCloud άλλων ανθρώπων, θεωρητικά χρηστών Windows, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ένας χρήστης που επηρεάστηκε αναφέρει ότι έχει δει φωτογραφίες άλλων ανθρώπων που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του, από αγώνες ποδοσφαίρου που δεν έχει πάει, και άλλες. Ο χρήστης είπε ότι, προφανώς, αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και δεν τον κάνει να νιώθω ασφαλής χρησιμοποιώντας το iCloud.

Αυτά τα προβλήματα φαίνεται να επηρεάζουν μόνο την εφαρμογή iCloud για Windows και όχι το ενσωματωμένο στοιχείο Photos που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα Windows 11. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προβλήματα, αυτή τη στιγμή.

Ο ένοχος θα μπορούσε να είναι η μεταβίβαση ορισμένων τύπων αρχείων μεταξύ των iPhone και του iCloud στα Windows. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι θέμα διακομιστή από την πλευρά της Apple και όχι κάτι από την πλευρά της Microsoft. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε νεότερα από την Apple και να σας τα μεταφέρουμε άμεσα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.