Το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του theverge.com, θα επιτρέψει την ύπαρξη ως και πέντε διαφορετικών προφίλ για ένα χρήστη, αντικατοπτρίζοντας μια σημαντική στροφή, με τη Meta να προσπαθεί να ενθαρρύνει τους χρήστες να παραμείνουν στην πλατφόρμα, λόγω του έντονου ανταγωνισμού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά για λίγους χρήστες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας ως και τεσσάρων προσθέτων προφίλ συνδεδεμένα με τον αρχικό τους λογαριασμό. Η ιδέα, είναι να χρησιμοποιούνται το καθένα για διαφορετικό κοινό, για παράδειγμα το ένα να το έχεις για τους φίλους, το δεύτερο για τους συναδέλφους κ.α. Και πάλι, έναν λογαριασμό θα έχεις, αλλά θα μπορείς να μεταβείς στο δεύτερο προφίλ με λίγα κλικς.

Φυσικά, θα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και οι παραβιάσεις του ενός θα επηρεάζουν και το άλλο. Μάλιστα, δεν θα απαιτείται να χρησιμοποιήσεις το πραγματικό σου όνομα στα υπόλοιπα προφίλ, αρκεί να παίζεις με τους κανόνες της υπηρεσίας.

Δίνουν εντελώς δωρεάν 24 πιο χρήσιμα εργαλεία στα Windows κόστους 866 ευρώ (δεν είναι διαφήμιση)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.