Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν κάνουμε σε καμιά περίπτωση διαφήμιση, ούτε προώθηση σε κάποιο λογισμικό από αυτά που αναφέρονται παρά κάτω. Το είδαμε στο chip.de και είπαμε να το αναφέρουμε σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Αν δεν μας πιστεύεις, μπορείς απλά να μην διαβάσεις τη συνέχεια του άρθρου. Έχοντας κάνει αυτές τις σημαντικές επισημάνσεις ας προχωρήσουμε.

Αν μεταβείς στη σελίδα του giveaway θα διαπιστώσεις ότι δίνουν εντελώς δωρεάν περίπου 24 χρήσιμα εργαλεία για τα Windows για να κατεβάσεις και να ενεργοποιήσεις.  Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 16 Ιουλίου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις όποιο θέλεις και να πατήσεις στο Get Now. Θα κατέβει ένα zip το οποίο θα έχει το κλειδί και την εφαρμογή.

Αρχικά, γιατί να ξοδεύεις χρήματα σε password manager; Μπορείς να κατεβάσεις το StickyPassword Manager και να το ενεργοποιήσεις για 1 χρόνο. Μετά τον ένα χρόνο βλέπεις. Θέλεις κάποιον video editor; Έχεις πλήθος επιλογών να κατεβάσεις και να ενεργοποιήσεις εντελώς δωρεάν.

Βρες εδώ όλες τις εφαρμογές του giveaway

Σημείωση: Μερικά είναι για 1 χρόνο, άλλα μπορεί για μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ άλλα δεν χρειάζεται κλειδί καθώς συμπεριλαμβάνονται στον εγκαταστάτη τους. 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δίνουν εντελώς δωρεάν 24 πιο χρήσιμα εργαλεία στα Windows κόστους 866 ευρώ
    Για τους πρωτους 6 μηνες

  2. τρία που δοκίμασα και χρειαζόμουν είναι για ένα χρόνο, sticky password, passwrd pdf remover και ant download manager.

  3. Σφυρίζουμε αδιάφορα. ( Δε φτάνει ένας χρόνος, κυκλοφορούν και απεριόριστα … )

  4. Μούφα. Εγκατέστησα το advanced system care και εγκατέστησε την free έκδοση και δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή του αριθμού αδείας για την έκδοση PRO όσο και να το έψαξα. Με πετάει στο σίντ να το αγοράσω

  5. πατάς στη πρόταση βρες εδώ όλες τις εφαρμογές του giveaway, σε πηγαινει στη σελίδα και μετά κάνεις scroll και τις βλέπεις όλες. με το get now στη κάθε μια κατεβάζεις αυτή που θέλεις.

  6. Το θέμα είναι ότι δεν γράφει πουθενά τη λέξη giveaway ούτε καν στα Γερμανικά. Και ξέρω τέλεια Γερμανικά. Μπορείς να μου πεις τα βήματα ή έστω σε ποια κατηγορία είναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.