Τα Samsung Galaxy S23 έχουν ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την απευθείας παροχή ενέργειας από τον φορτιστή στο τηλέφωνο, χωρίς να περνά από τη μπαταρία και να τη φορτίζει. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται “Pause USB Power Delivery” και βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας της συσκευής σε διάφορες περιπτώσεις, όπως το gaming.

Αρχικά το “Pause USB Power Delivery” ήταν διαθέσιμο μόνο στα Galaxy S23 series, αλλά τώρα άρχισε να εμφανίζεται και σε ορισμένα Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 4, ακόμα και σε Galaxy A73 5G. Οπότε, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση του και σε παλαιότερα τηλέφωνα.

Για να εμφανιστεί αυτή η επιλογή, πρέπει ο χρήστης να έχει συνδέσει το τηλέφωνο του, για παράδειγμα ένα Samsung Galaxy S23, στον φορτιστή και να τρέξει ένα παιχνίδι. Μετά, πρέπει να ανοίξει το Game Booster από την περιοχή ειδοποιήσεων και να ενεργοποιήσει το “Pause USB Power Delivery”.

Το χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί με όλους τους φορτιστές, αλλά θεωρητικά το υποστηρίζουν οι 25W και 45W φορτιστές της Samsung αρκεί να είναι USB-PD. Επιπλέον, είναι απαραίτητο ο φορτιστής να έχει μεγάλη ισχύ, διότι διαφορετικά δεν μπορεί να τροφοδοτεί το τηλέφωνο με την κατάλληλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.