Η Samsung δημιούργησε τα FE aka Fan Edition για να λανσάρει κάθε χρόνο ένα τηλέφωνο που έχει σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των οπαδών της εταιρείας. Ωστόσο, παρά τις πωλήσεις τους, τα FE δεν έχουν κυκλοφόρησε με σταθερό ρυθμό. Η εταιρεία δίνει κάθε τόσο σημάδια ότι τελείωσε μία και καλή με αυτά, αλλά εντελώς ξαφνικά κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο.

Το πρώτο μοντέλο ήταν το Samsung Galaxy S20 FE που έκανε ντεμπούτο το 2020. Μετά, ετοιμαζόταν να ακυρώσει τη σειρά, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και κυκλοφόρησε με μεγάλη καθυστέρηση το Samsung Galaxy S21 FE. Κάπου εκεί είδαμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Το Samsung Galaxy S22 FE δεν είδε ποτέ το φως της μέρας και όλοι πιστεύουν ότι ακυρώθηκε.

Όμως, αν κρίνουμε από την κατά ένα έτος καθυστερημένη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S21 FE, θα μπορούσε το Samsung Galaxy S22 FE να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, ως μία ακόμα έκπληξη από τον νοτιοκορεάτικο κολοσσό. Ωστόσο, υπάρχουν δεδομένα που ανατρέπουν αυτήν την άποψη, αν και θυμίζουν λίγο την υπόθεση του Galaxy S21 FE που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως S22 FE, αλλά τελικά δεν είδαμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει.

Πηγή αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει Samsung Galaxy S22 FE, αλλά ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S23 FE το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Αν αυτό ισχύει, τότε η σειρά FE παραμένει ζωντανή, αλλά θα παρακάμψει ένα μόνο μοντέλο. Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται και στη χρήση του Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy και την κατάργηση του UFS 3.1, αφού θα μπορούσε το S23 FE να έχει 256GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο.

Εκτός από το Samsung Galaxy S23 FE, η πηγή αναφέρθηκε στη μοίρα του Galaxy A74 και γενικά της σειράς A7x. Η πηγή επιβεβαιώνει ότι η Samsung τελείωσε οριστικά με αυτή τη σειρά και η κορυφαία Galaxy A πρόταση θα είναι πλέον τα Galaxy A5x. Τέλος, το Galaxy S23 FE θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες αγορές από τα προηγούμενα FE μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.