Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι ένα πραγματικό κόσμημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι εύθραυστο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα περίμενε κανείς. Είδαμε ήδη μία δοκιμή αντοχής, αλλά αυτή τη φορά το Galaxy S23 Ultra βρέθηκε στα χέρια του JerryRigEverything και τον άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Πέρυσι, το Galaxy S22 Ultra απέδειξε ότι μπορεί να αντέξει πολλά από τα βασανιστήρια του Zack και το Galaxy S23 Ultra ήρθε να αποδείξει ότι οι βελτιώσεις και οι αλλαγές που έκανε ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός κάθε άλλο παρά άσκοπες είναι.

Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών κακή επιλογή, διότι πιστεύουν ότι ίσως το τελικό προϊόν δεν είναι τόσο ανθεκτικό, αλλά ο Zack διαπίστωσε πως είναι το ίδιο ή ακόμα και περισσότερο ανθεκτικά. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S23 Ultra έχει το νέο Gorilla Glass Victus 2 της Corning, το οποίο παρουσιάζει αντίστοιχη αντοχή με τον προκάτοχο του, αλλά είναι πιο σκληρό.

Αν και το Galaxy S23 Ultra έχει γυαλί που αντέχει μέχρι το 7 της κλίμακας Mohs και το μεταλλικό σώμα του είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό με αυτό των S22, παρουσιάζει περισσότερη αντοχή στην κάμψη και η οθόνη του άντεξε τη φωτιά για ένα λεπτό χωρίς να παρουσιάσει ζημιά. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο, αλλά είναι ικανοποιητικό να βλέπεις έναν “βασανιστή” σαν τον JerryRigEverything να λέει ότι μία τόσο premium συσκευή είναι άκαμπτη σαν βράχος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.