Αν χρησιμοποιείς το Google Messages θα χαρείς να μάθεις ότι η εφαρμογή αποκτά ένα χαρακτηριστικό που τα περισσότερα app ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν εδώ και πολύ καιρό.

Αυτή τη στιγμή, το Messages επιτρέπει εφτά συγκεκριμένες αντιδράσεις στα μηνύματα, οι οποίες είναι 👍,😍,😂,😲,😢,😠, και 👎. Ωστόσο, το 9to5Google ανακάλυψε ότι αυτό θα αλλάξει, ίσως σύντομα.

Σε μία beta του Google Messages, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι τη θέση του 👎 έχει πάρει ένα άλλο εικονίδιο που εμφανίζει ολόκληρο το μενού επιλογής emoji και επιτρέπει τη χρήση οποιοδήποτε emoji ως αντίδραση.

Όπως και με κάθε άλλο χαρακτηριστικό δεν έχουμε ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην αργήσει πολύ, καθώς εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο σε APK teardown και δύο μήνες μετά είναι στη beta.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Το φετινό Μπλάκ Φράϊντεϊ, ο Κωτσόβολος σε κάνει μάγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.