Το Black Friday ξεκίνησε και ο Κωτσόβολος είναι εδώ, όπως κάθε χρόνο, με μία νέα εμβληματική καμπάνια. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς σύγχρονους ηθοποιούς, και ο Γιώργος Μάγκας, ο γνωστός μουσικός και οργανοπαίκτης κλαρίνου, είναι οι πρωταγωνιστές της ανατρεπτικής ταινίας «ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΙ 2022: Θα γίνεις…μάγκας», η οποία παρουσιάζει με άκρως δημιουργικό και χιουμοριστικό τρόπο το πιο «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ» του αιώνα.

Φέτος, ο Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι η φράση «οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» δεν έχει καμία βάση, ούτε λογική. Οι αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα και οι φανταστικές τιμές στις οποίες τα πουλάει σε κάνει μάγκα σε χρόνο μηδέν. Οι φετινές προσφορές σε βάζουν ξανά στο παιχνίδι, αν είχες βγει ποτέ, για να αφήσεις τους άλλους να ψάχνουν, ενώ εσύ γυρνάς με γεμάτες μασχάλες στο σπίτι από το ξέφρενο πάρτι του ΜΑΓΚΙΚΟΥ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ.

Κωτσόβολος ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ

Στον Κωτσόβολο θα βρεις ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές που δεν θα συναντήσεις πουθενά άλλου, σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα τα βαλάντια. Γιατί οι μάγκες υπάρχουν και στο ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ψωνίζουν από τον Κωτσόβολο. Μπορείς να πας μία τσάρκα σε ένα από τα 91 καταστήματα του Κωτσόβολος και να διαλέξεις ό,τι χρειάζεσαι. Αν η αφεντιά σου δεν θέλει να κάνει θελήματα ούτε για τον εαυτό της, τότε μπορείς να παραγγείλεις αυτό που σου χρειάζεται ηλεκτρονικά στο kotsovolos.gr ή τηλεφωνικά στο 2102899999.

Επειδή ακόμα και για τους μάγκες ο χρόνος είναι χρήμα, ο Κωτσόβολος διατηρεί υψηλές ταχύτητες στις παραδόσεις. Ό,τι και να παραγγείλεις στο ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ο Κωτσόβολος το έχει την ίδια μέρα στην πόρτα σου, αρκεί να κάνεις την παραγγελία μέχρι τις 15:001. Από την άλλη, μπορείς πάντα να επιλέξεις παράδοση μέσα σε 24 ώρες2. Βέβαια, αν ετοιμάζεσαι για τη βραδινή βόλτα, μπορείς να περάσεις από το Quick Point και να παραλάβεις το προϊόν σου μέσα σε 20 λεπτά3, πριν πας για τα ποτάκια σου.

Κωτσόβολος ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ

Κάθε μάγκας που σέβεται τον εαυτό του πληρώνει με ρευστό, ατόφιο χρήμα. Γι’ αυτό, και στο ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Cashdro μηχανήματα αυτόματης πληρωμής4. Μπορεί το ρευστό να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν θα σου φύγει και h μαγκιά αν πληρώσεις ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την Pay Express5 υπηρεσία. Άσε που θα ξεμπερδεύεις στο πι και φι, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις στα ταμεία, σαν κανένας φλώρος.

Κωτσόβολος ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ

Περισσότερο μάγκας θα είσαι αν χρησιμοποιήσεις το Scan & Go. Σκανάρεις το QR Code που έχει το ταμπελάκι από το προϊόν που θες, πληρώνεις επί τόπου με το κινητό σου ή μέσω της Pay Express υπηρεσίας, και σε ελάχιστο χρόνο παραλαμβάνεις ό,τι αγόρασες από το Quick Point του καταστήματος. Αν σου αρέσει το χρήμα να κινείται, τότε, όπως όλη τη χρονιά, και στο ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ του Κωτσόβολου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής του πλάνου δόσεων ή των άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Και που’ σαι μάγκα; Επειδή οι μάγκες θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα και κανείς να μην τους κοροϊδεύει, o Κωτσόβολος σε μία περίοδο πληθωρισμού και αύξησης των τιμών, ανοίγει τα χαρτιά του με μια καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται την περίοδο του φετινού ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ! Πατώντας την ένδειξη “Ιστορικό Τιμής”, μπορείς να δεις την καλύτερη τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος που έχει “παίξει” το τελευταίο εξάμηνο και να τη συγκρίνεις με την Black Friday προσφορά της εταιρείας. Έτσι, έχεις την επιλογή στα χέρια σου!

Κωτσόβολος ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ

Επειδή κανένας μάγκας δεν πρέπει να μένει ακάλυπτος, ο Κωτσόβολος φυλάει τα νώτα σου και σου παρέχει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κ+, που ανταποκρίνονται εύκολα, γρήγορα, και απλά, σε όλες τις επιθυμίες σου. Τεχνικοί στο σπίτι, επέκταση εγγύησης, ταχύτατη επισκευή ή και αντικατάσταση, επισκευή smartphone σε 1 ώρα – ούτε το ούζο δεν προλαβαίνεις να πιείς, και πολλές ακόμα παροχές, με κόστος σε τιμές ΜΑΓΚΙΚΟΥ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ.

1Ισχύει για μικρές και μικρομεσαίες συσκευές.
2Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 72 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
3Quick Point υπάρχουν σε 73 σημεία και η παραλαβή σε 20 λεπτά ισχύει μόνο για προϊόντα διαθέσιμα στο εκάστοτε κατάστημα.
4Διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.
5Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.