Η Google προχωράει σταθερά στην ανανέωση του Messages και δείχνει ότι, ίσως, αυτή τη φορά κατάφερε να φτιάξει μία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων η οποία είναι όλα όσα θα ήθελε από ένα τέτοιο app.

Μετά την αλλαγή του εικονιδίου, ώστε να ταιριάζει με το Material You, ο κολοσσός της αναζήτησης αλλάζει τους δείκτες αποστολής, λήψης, και παράδοσης ενός μηνύματος.

Συγκεκριμένα, το Google Messages εκσυγχρονίζεται και πλέον δεν θα δείχνει λέξεις με τελίτσες, αφήνοντας πίσω του το διαβάστηκα και λανσάροντας, επιτέλους, τα γνωστά τικ.

Πριν, έβλεπες ένα “Αποστολή”, που άλλαζε σε “Στάλθηκε”, και γινόταν “Παραδόθηκε”. Πλέον, κάτω από το μήνυμα, με την αποστολή θα βγαίνει ένα wired κυκλικό εικονίδιο με τικ.

Μετά, όταν γίνει παράδοση του μηνύματος, το Google Messages θα εμφανίσει ένα δεύτερο εικονίδιο ίδιο με το προαναφερθέν. Τέλος, μόλις το παραλήπτης το διαβάσει, τα εικονίδια θα γίνουν συμπαγής κύκλοι με λευκά τικ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.