Η αγορά των foldable βλέπει μεγάλες αλλαγές και σημαντικές προσθήκες. Επίσης, σε επίπεδο εσόδων παρουσιάζεται σημαντική για αρκετές εταιρείες. Αυτοί, είναι μερικοί από τους λόγους που πολλοί αναφέρουν ότι τελικά η Samsung θα λανσάρει τα νέα της foldable νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Επιπλέον, κάποιες πηγές σημειώνουν ότι η εταιρεία θέλει να βγάλει νωρίτερα τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 για να ενισχύσει τις πωλήσεις των συσκευών της το συγκεκριμένο οικονομικό τρίμηνο.

Όπως και να έχει, πέρα από διάφορες εσωτερικές πηγές και άτομα σχετικά με το θέμα, καθώς και ορισμένους leakers και tipsters, δεν υπήρξε καμία επίσημη αναφορά που να επιβεβαιώνει την πρώιμη ανακοίνωση και κυκλοφορία των δύο foldable smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Ωστόσο, αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγες ώρες, ή και όχι. Η Samsung φέρεται να δημοσίευσε ένα κείμενο που επιβεβαιώνει ότι θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά Unpacked event στη Σεούλ και αυτό θα λάβει χώρα στις 27 Ιουλίου.

Καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχουν ορισμένα προβλήματα. Αρχικά, η δημοσίευση της εταιρείας εξαφανίστηκε, λες και κάποιος υπάλληλος τη δημοσίευσε κατά λάθος. Έπειτα, το κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Fold 5, ούτε καν τι και ποιες συσκευές ή προϊόντα θα παρουσιάσει η εταιρεία. Τέλος, οι περισσότερες πηγές συμφωνούν στο ότι αν τελικά τα foldable smartphones κάνουν ντεμπούτο νωρίτερα η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 26 Ιουλίου, με βάση την έως τώρα στρατηγική της εταιρείας. Οπότε, καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη αυτήν την πληροφορία με κάποια επιφύλαξη – τουλάχιστον έως ότου η εταιρεία δημοσιεύσει κάποια ανακοίνωση που θα αφήσει online.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.