Τα αμερικανικά μοντέλα των επερχόμενων Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 εμφανίστηκαν στο Geekbench και τελικά έχουμε επιβεβαίωση ότι και τα δύο θα χρησιμοποιούν το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς SoC που βρίσκεται στη σειρά Galaxy S23 και προσφέρει ελαφρώς υπερχρονισμένους πυρήνες CPU και GPU σε σύγκριση με το κανονικό chipset SD8Gen2.

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946U) πέτυχε 2.014 πόντους στη δοκιμή ενός πυρήνα και 5.022 πόντους στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Το μοντέλο στη δοκιμή είναι εξοπλισμένο με 12GB RAM. Από την άλλη, το Samsung Galaxy Z Flip 5 (SM-F731U) μοιράζεται το ίδιο chipset με το μεγαλύτερο foldable αδελφάκι του και πέτυχε 2.030 πόντους και 5.213 πόντους, στις αντίστοιχες δοκιμές. Το clamshell είναι εξοπλισμένο με 8GB RAM. Και τα δύο τρέχουν Android 13.

Αυτές οι βαθμολογίες είναι υψηλότερες από τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S23, τα οποία κυμαίνονται γύρω στους 1.500 και 4.900 πόντους, αντίστοιχα. Ωστόσο, τόσο το clamshell όσο και το bookstyle που πέρασαν από το Geekbench, κατά πάσα πιθανότητα είναι μοντέλα δοκιμών που πάντα προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις από τα τελικά εμπορικά τηλέφωνα. Οπότε, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα αποδίδουν περίπου όσο τα S23.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.