Δεν προλάβαμε να δούμε το Moto Razr 2023 με την τεράστια εξωτερική οθόνη και κυκλοφόρησαν πληροφορίες για το Samsung Galaxy Z Flip 5 που τελικά μάλλον δεν θα μείνει και τόσο πίσω σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον σύμφωνα με πρόσφατο leak.

Ο γνωστός και έγκυρος leaker Ice Universe είπε ότι είναι σε θέση να επιβεβαιώσει πως η εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5 θα είναι σχεδόν τετράγωνη και έδωσε ένα δείγμα του σχήματος της οθόνης.

Λίγο μετά, ο Ice Universe δημοσίευσε ένα δείγμα του σχεδιασμού που μπορεί να έχει το εξωτερικό τμήμα του Samsung Galaxy Z Flip 5 το οποίο θα φιλοξενεί την οθόνη και μοιάζει εκπληκτικά με το design του Razr 2023.

Η οθόνη του Galaxy Z Flip 4 δεν προσφέρει τρομερές δυνατότητες, αν και μπορείς να τις αυξήσεις με εγκατάσταση third-party launcher. Όπως είδαμε, η Motorola θα εκτοξεύσει τη λειτουργικότητα της εξωτερικής οθόνης του Razr. Όμως, ο Ice Universe δεν αποκάλυψε, ακόμη, κάτι για το UI της οθόνης του Galaxy Z Flip 5.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.